Nieuwbouw woningen - Costa del Sol - Malaga - Spanje

Higuerón Valley van Higuerón Resort

Dit magnifieke nieuwbouwcomplex biedt zowel luxueuze appartementen als penthouses vlak aan de zee. Valley Collection van het Higuerón Resort heeft een totaal oppervlakte van ongeveer 74.703 m². Het complex bestaat uit verschillende gebouwen die allemaal drie verdiepingen hoog zijn. Er komen in het totaal 224 woningen bouwen.
Er komen 141 appartementen met twee slaapkamers, 45 appartementen met drie slaapkamers en 38 penthouses met drie slaapkamers. Zoals overal bij Higuerón Resort is er veel aandacht voor de groen natuur; er worden 20.000 m² groene zones aangelegd. Ieder appartementengebouw zal een eigen overloopzwembad krijgen. Standaard krijgen alle woningen krijgen twee parkeerplaatsen en een berging. De ligging van de woningen allemaal op het zuiden of zuidwesten gericht en worden op diverse platforms op verschillende hoogtes/niveaus geplaats om zo een ​​goed uitzicht te kunnen garanderen. Geniet op uw ruime terras van een adembenemend uitzicht over de Middellandse zee.
Het exterieurontwerp zal qua architectuur sterk lijken op Med One-Two van Higuerón Resort. Tecnal voor buitentimmerwerk, Zampieri voor keukens,Duravit, Kaldewai, Hansgrohe, etc.

Wijzigingen zijn mogelijk zolang ze binnen de deadlines vallen.

Groene ontwikkeling – Breeam gecertificeerd

Binnen de ontwikkeling is veel aandacht aan ecologische duurzaamheid. De woningen Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology) gecertificeerd. De garantie dat ze voldoen aan alle criteria voor efficiëntie en duurzaamheid. Zowel in de ontwerpfase als de bouw is alles gedaan om de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk te verminderen. De appartementen zijn niet afwerkt met de beste en meest duurzame materialen.

Higueron Valley - Breeam

Prijzen van Higuerón Valley

De startprijzen van dit project:

  • appartementen met twee slaapkamers/circa 90 m2 – vanaf € 375.000
  • driekamerappartementen/circa 120 m2 – vanaf € 465.000
  • penthouses/130m2 met drie slaapkamers – vanaf € 899.000

Prijsvariaties op basis van niveau en uitzicht. De eerste fasen staan ​​gepland voor oplevering eind 2023 of begin 2024.

Meer informatie ontvangen?

Meld u aan en ontvangt alle details en ontvangt alle nieuwtjes over Higuerón Valley.